Prijava

Vaša prijava

Sudjelujte u natječaju knjižnice i GKM-a, napišite dobru poeziju i osvojite nagradu

[]

Gorički klub mladih, u suradnji s Gradskom knjižnicom Velika Gorica, poziva sve zainteresirane da pošalju svoj najbolji rukopis i time sudjeluju u Natječaju u pisanju poezije. Kako navode iz kluba, jedan od glavnih uvjeta je da je djelo u formi poezije te da do sada nije nigdje objavljeno.

Suradnje su najbolji način da održimo koheziju i povećamo zajedništvo u našem društvu.

-Prijaviti se mogu osobe svih rodova, spolova i generacija, a tema je slobodna. Radove će ocjenjivati stručni žiri, a za najbolje su osigurane i bogate nagrade poput besplatnog članstva u knjižnici, knjige i poklon bonovi, ovisno o mjestu koje osoba ostvari, poručuju iz GKM-a.

Također, autori trebaju biti spremni pročitati svoja djela pred publikom na Večeri poezije, a radove možete slati u digitalnom obliku na mail gorickiklubmladih@gmail.com ili ih osobno donijeti u Gorički klub mladih, u Dom kulture Galženica, 2. kat, radnim danom u periodu od 17 do 21 sati, a natječaj je otvoren do 16. ožujka.

Večer poezije će se održati u Središnjem odjelu Gradske knjižnice u utorak, 21.ožujka, a osim nagrađenih autora, svoja renomirana i poznata djela pročitat će i nekoliko velikogoričkih autora.

 

Objava Sudjelujte u natječaju knjižnice i GKM-a, napišite dobru poeziju i osvojite nagradu pojavila se prvi puta na V'Gradu.