Prijava

Vaša prijava

Danas je dan sv. Florijana, zaštitnika svih vatrogasaca – hvala im za sve i sretan im njihov dan!

['dvd', 'jvp vg', 'vatrogasci']

Danas je dan svetog Florijana, zaštitnika svih vatrogasaca pa tako i našiuh velikogoričkih vatrogasaca koji su u najtežim, ali i u najljepšim, trenucima uvijek uz svoje sugrađane. Svim pripadnicima javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasnih društava upućujemo iskrene čestitke povodom blagdana sv. Florijana.

Brojni vatrogasci na području Velike Gorice danas će obilježiti dan svojeg zaštitnika, a kako poručuju iz DVD-a Novo Čiče, uz druge DVD-ove ići će na Svetu misu, a potom se i prigodno podružiti.

Danas zajedno sa članovima DVD Ribnica, Strmec Bukevski, Lazina Čička i Čička Poljana ćemo svečano obilježiti Dan svetog Florijana u župnoj crkvi. Nakon Svete mise, članovi DVD Strmec Bukevski pozvali su sve nazočne na večeru i druženje. Uz vatrogasni pozdrav “Vatru gasi, brata spasi”, navode iz vatrogasci iz Čiča te čestitaju svim vatrogascima njihov dan.

Objava Danas je dan sv. Florijana, zaštitnika svih vatrogasaca – hvala im za sve i sretan im njihov dan! pojavila se prvi puta na V'Gradu.