Prijava

Vaša prijava

Sugrađanka Vedrana Janjić proslavila rođendan uz impresivan rezultat na triatlonu u Crnoj Gori

['maraton klub velika gorica']

Članovi kluba proteklog vikenda nisu imali nijedan ekipni nastup na utrkama, ali pojedinačno su nastupili na nekoliko utrka u Hrvatskoj i inozemstvu te zabilježili hvalevrijedne rezultate.

Najznačajniji je rezultat postigla Vedrana Janjić koja se u nedjelju, 14. svibnja, natjecala na triatlonskom eventu OceanLava Montenegro u Kotoru u Crnoj Gori.

Na srednje dugom triatlonu ili half Ironmanu (1.9 km plivanja, 90 km bicikliranja i 21.1 km trčanja) Vedrana je osvojila fantastično peto mjesto u jakoj konkurenciji 29 triatlonki. Nakon plivanja bila je na 15. mjestu, biciklističku je dionicu odradila odlično i popela se na sedmo mjesto, a onda je s polumaratonom ispod 1.45 sati dospjela do cilja kao peta žena i druga u svojoj dobnoj kategoriji, poručuju iz Kluba putem svojih stranica.

Utrka je počela plivanjem u 7 ujutro po kiši i s temperaturom mora od 10 stupnjeva. Neki su odustali na startu, a neke su izvlačili iz mora. Plivanje sam odradila skroz solidno, s obzirom na uvjete na tehniku možeš zaboraviti. Meni su se smrzla stopala pa ih nisam osjećala skroz do trčanja, zbog toga sam imala problema i na tranziciji. Prvih četrdesetak kilometara bicikla padala je jaka kiša, poslije je stala. Zadovoljna sam jer sam držala prosjek iznad 30 km/h iako sam pazila da ne padnem jer bilo je dosta vode na cesti. Trčanje sam odradila konačno bez kiše i jako sam zadovoljna finalnim rezultatom, opisala je svoju utrku Vedrana, a uz to Vedrana je u nedjelju proslavila 44. rođendan! Čestitamo na odličnim rezultatima i želimo sretan rođendan našoj velikogoričkoj maratonki!

 

Objava Sugrađanka Vedrana Janjić proslavila rođendan uz impresivan rezultat na triatlonu u Crnoj Gori pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Nova TV o mraclinskim provalama