Prijava

Vaša prijava

Pokupsko i dalje pod vodom, vatrogasci na terenu osiguravaju poplavljena dvorišta

['dvd pokupsko', 'Pokupsko', 'poplava', 'rijeka kupa']

Na području općine Pokupsko od jučer ujutro prekinut je promet na dijelu tog područja, a zbog izlijevanja rijeke Kupe došlo je do poplava dvorišta, šuma i livada. Popularna “plaža” na Pokupskom debelo je pod vodom, a visok vodostaj rijeke Kupe doveo je do prelijevanja na širem području općine.

DVD Pokupsko

Kako smo vas jučer izvijestili, na dijelu prometnica onemogućen je promet za sva vozila, a situacija je ostala nepromijenjena do jutros. Zbog poplava zatvorene su državna cesta D36 prema Sisku te županijska cesta prema Auguštanovcu su zatvorene.

Privatna arhiva

U tijeku je punjenje vreća sa pijeskom i slaganje privremenog nasipa zbog izlijevanja rijeke Kupe na Pokupskom području koja je počela ulaziti u dvorišta kuća, poručili su vatrogasci iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pokupsko koji su jučer cijeli dan bili na terenu.

Foto: Korana Cetušić

Razina Kupe od sinoć nije značajnije rasla, a još danas tijekom dana se očekuju nešto slabije oborine. Već od sutra vrijeme bi se trebalo razvedriti te bi se problemima trebao početi nazirati kraj.

DVD Pokupsko

 

Objava Pokupsko i dalje pod vodom, vatrogasci na terenu osiguravaju poplavljena dvorišta pojavila se prvi puta na V'Gradu.