Prijava

Vaša prijava

U par koraka do poslovnog uspjeha, saznajte kako se uspješno oglašavati na društvenim mrežama

['predavanje', 'vegora']

Radionica “Oglašavanje na društvenim mrežama” je neophodna za poduzetnike koji žele doseći svoju ciljnu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na rastuću količinu sadržaja koja je njima kao korisnicima upućena.

U sklopu ove radionice ćemo se fokusirati na društvene mreže Facebook i Instagram te tips&tricks njihova korištenja prilikom kreiranja oglasnih kampanja. Važan dio kreiranja strategije je poznavanje svojeg krajnjeg klijenta te prema tome izraditi i prilagoditi komunikaciju kako bi iste potaknuli na angažman. Isto tako je važno prilagođavati strategiju s obzirom na kontinuirane promjene u trendovima koji se čini mijenjaju sve brže. Vaši klijenti su sigurno na društvenim mrežama, ali u mnoštvu ponuda trebate se istaknuti i povezati se s vama važnim potencijalnim klijentima.

Radionice će se održati 14. lipnja s početkom u 10 sati na lokaciji POUVG – vijećnica, a za sve polaznike radionica je besplatna.

Radionica je namijenjena svima koji planiraju ili su već počeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama, a svakako pripremite konkretna pitanja koja možemo proći na radionici i dati savjet kako dalje i na što se fokusirati.

Prijaviti se možete ovdje.

Objava U par koraka do poslovnog uspjeha, saznajte kako se uspješno oglašavati na društvenim mrežama pojavila se prvi puta na V'Gradu.