Prijava

Vaša prijava

Dječji entuzijazam na VIII. memorijalu Tomislava Hrkovca – mladi heroji pokazali svoje vatrogasne vještine

[]

U nedjelju, 2. rujna, ispred Vatrogasnog doma “Ivan Galeković Gale” u Mraclinu, održana je osma po redu memorijalna manifestacija posvećena Tomislavu Hrkovcu. Ovo natjecanje je okupilo mlade natjecatelje uzrasta od 6 do 12 godina, a ukupno je sudjelovalo 22 ekipe – 6 ženskih i 16 muških.

U ženskoj kategoriji najviše pohvala zaslužile su perspektivne članice DVD-a Pisarovina, slijedile su ih ekipe iz DVD-a Velika Buna i DVD-a Kuče. Mracinska ekipa je, unatoč trudu, zauzela šesto mjesto u ovoj kategoriji.

DVD Mraclin/Z. Šafar
DVD Mraclin/Z. Šafar

No radosti nije nedostajalo jer su hrabri mladi vatrogasci iz Mraclina osvojili prijelazni pehar za prvo mjesto u muškoj kategoriji. Drugo mjesto pripalo je iznenađujuće uspješnoj mješovitoj ekipi iz DVD-a, dok se treće mjesto smjestilo u ruke DVD-a Kurilovec.

DVD Mraclin/Z. Šafar

Nakon intenzivnih natjecanja, članovi DVD-a Mraclin, predvođeni Žaklinom Hrkovec, su položili vijenac i lampaše ispred spomenika posvećenog Tomislavu. Uz to, nagrade najboljima su uručene od strane predsjednika DVD-a Mraclin, Božidara Galekovića, te gospođe Ljubice Hrkovec, majke preminulog Tomislava. Posebno se istaknuo gospodin Nenad Lukić, koji je predstavljao Vatrogasnu zajednicu grada Velike Gorice, te podržao ovo značajno natjecanje.

DVD Mraclin/Z. Šafar

Uprava Društva sa zadovoljstvom zahvaljuje svim članovima DVD-a koji su predano sudjelovali, kao i sudcima koji su neumorno obavljali svoju odgovornu ulogu. Također, srdačne čestitke upućujemo svim ekipama na njihovom sudjelovanju i impresivnim postignućima.

Objava Dječji entuzijazam na VIII. memorijalu Tomislava Hrkovca – mladi heroji pokazali svoje vatrogasne vještine pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Kako smanjiti otpad hrane na minimum?