Prijava

Vaša prijava

Završio je Advent u Gorici, kako biste ga ocijenili?

[]

Advent u Gorici završio je jučer, 7. siječnja, obilježavajući kraj najradosnijeg mjeseca u godini, prosinca, koji je ispunjen ljubavlju, mirom i radosnim blagdanima. Unatoč tome što je Božićno selo zatvoreno nekoliko dana ranije zbog loše vremenske prognoze, Advent u Gorici potrajao je do posljednjeg dana, a svi dani u prosincu bili su ispunjen veseljem, glazbom, plesom i dobrom hranom po pristupačnim cijenama!

Posebno su se istaknuli koncerti, dječji doček i doček Nove godine uz Lajbeke, kao i raznovrsne radionice i program u Uredu Bake Božićnjaka.

Advent u Gorici (J. Škof)

Izložba jaslica, koje su izradila djeca iz Osnovne škole Eugena Kvaternika, dodala je poseban šarm ovogodišnjem Adventu. Gastronomska ponuda, koja je obuhvatila pet kućica na Adventu, nudila je raznovrsne delicije i bila je jedan od glavnih aduta događanja. Uz to, Adventski sajam je i ove godine pružio priliku vrijednim poljoprivrednim proizvođačima (OPG-ovcima) da predstave svoje rukotvorine i fine proizvode te istima zadive brojen posjetitelje Adventa.

Advent u Gorici (J. Škof)

Ovo veselo i svečano razdoblje, koje je obogatilo kulturni i društveni život grada, ostat će u lijepom sjećanju stanovnicima i posjetiteljima, sve do kraja godine, kada ćete ponovno moći uživati u Adventu u Gorici možda u potpuno novom ruhu uz brojne inovacije!

Advent u Gorici (J. Škof)

Objava Završio je Advent u Gorici, kako biste ga ocijenili? pojavila se prvi puta na V'Gradu.