Prijava

Vaša prijava

Krenule su prijave za Turopoljsku Milju; biciklom kroz prekrasan turopoljski kraj

['biciklijada', 'događaj', 'maraton', 'sport', 'turopolje', 'zabava']

Uskoro kreće peto izdanje Cikloturističkog maratona 5. Turopoljska Milja u organizaciji Udruge VG TUR TEAM koji se vozi pod motom Upoznaj bolje Turopolje. Cilj biciklijade je potaknuti što veći broj sudionika na aktivan život u biciklizmu, pogotovo u Zagrebačkoj županiji i u Turopolju, te privući ljude iz različitih dijelova Hrvatske u prelijepo Turopolje.

Novina ovogodišnje Turopoljske Milje je humanitarni akcija. Naime, dio sredstava od kotizacija ići za potrebe Udruge Veliko Srce Malom Srcu. Također, Udruga će imati svoj štand na kojem će se uz donaciju moći uzeti majica i ostali rekviziti Udruge.

Fokus događaja je na zabavi i sportu

Biciklijada nije natjecateljskog karaktera, ali bez obzira na to biciklističko – avanturistička Udruga VG TUR TEAM iz Velike Gorice je priskrbila sredstva za veliki broj nagrada, a dobitnici će se saznati izvlačenjem na tomboli.

Za sve sudionike biciklijade osigurana je okrjepa (kiflice, voće i voda) na stajalištima, a na samom kraju manifestacije svi sudionici će uživati u gulašu, roštilju i sladoledu.

Raspored:

  • 08:00 Okupljanje i podjela brojeva u Pleška ulica 38
  • 09:30 Kratko upoznavanje s rutom i manifestacijom
  • 10:00 Start Biciklijade
  • 16:00 Predviđeni dolazak na cilj
  • Od 16:00 – druženje uz hranu i piće te zabavni program

Ruta 5. Turopoljske Milje proteže se kroz:

Pleška 38 – Rakarska ulica – Kobili- Črnkovec – Šitarjevo Andautonija (1. stajalište) – Drenje Šitarjevsko – Trnje – Lekneno – Črnkovec – Lazina Čika – Novo Čie (2. stajalište – Etno naselje Novo Čie) – Posavska ulica – Jagodno – Poljana Čika – Kuni most – Lugarnica (3. stajalište – Žirovina) – Turopolje – Buševec – Podvornica – Turopoljsko Posavskog odreda – Spomen dom 153. brigade HV (4. stajalište) – Malobunska cesta – Kušanec – Slavka Kolara – Kralja Zvonimira – Pleška 38

Prijave su krenule, prijaviti se možete putem poveznice ovdje.

Kotizacija iznosi10 eura za online prijave te 15€ za prijave na dan biciklijade. Mlađi od 16 i 65 godina ne plaćaju kotizaciju. Ipak, osobe mlađe od 16 godina sudjeluju obavezno uz pratnju punoljetne osobe te je obavezno nošenje zaštitne kacige. Broj sudionika je ograničen stoga požurite sa prijavama!

Za više informacije možete posjetiti facebook stranicu VG TUR TEAM ili se obratiti na mail adresu vgturteam@gmail.com.

Foto: PR

 

 

Objava Krenule su prijave za Turopoljsku Milju; biciklom kroz prekrasan turopoljski kraj pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Kreće Breška liga