Prijava

Vaša prijava

I ove školske godine besplatne radne bilježnice, likovne mape i tehnički pribor za goričke osnovnoškolce

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar na današnjem je Aktualnom satu uoči 17. sjednice Gradskog vijeća potvrdio odluku da će Grad Velika Gorica nastaviti s uslugom pružanja osnovnoškolcima besplatnih radnih bilježnica, likovnih mapa i tehničkog pribora. Tako će gorički osnovnoškolci i ove godine imati osiguran sav školski pribor, a roditelji biti oslobođeni velikog troška.

Osnovnoškolci će od početka naredne školske godine uz besplatne udžbenike imati osiguran i ostali školski pribor. Odluka je to Grada koja je potvrđena na Aktualnom satu Gradskog vijeća.

Gradonačelnik Ačkar je podsjetio da su prehrana u školama te produženi boravak također nastavljaju biti financirani od strane Grada.

Škola Dubranec kreće s radom od rujna

Nakon poteškoća u početku izvođenja radova na novoj školi u Dubrancu, radovi su ubrzani te će ona s početkom nove školske godine krenuti s radom, rekao je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

 

Objava I ove školske godine besplatne radne bilježnice, likovne mape i tehnički pribor za goričke osnovnoškolce pojavila se prvi puta na V'Gradu.