Prijava

Vaša prijava

Iz sportskog dresa u haljinu: Finalne pripreme sportašica za proglašenje najljepše

['miss sporta', 'pou vg']

Pripreme za finale izbora Miss sporta Hrvatske približavaju se samome kraju. Tko će ponijeti titulu najljepše saznat ćemo večeras u Pučkom učilištu Velika Gorica s početkom u 20 sati. 

Gust raspored naših sportašica nastavlja se sve do samog finala, pa su tako finalistice uvježbavale koreografije, isprobale male crne haljine u kojima će izaći pred publiku u jednom od ukupno pet izlazaka.

Foto: PR

Turistička zajednica Velike Gorice organizirala je druženje i edukaciju o izradi tradicionalnih turopoljskih štrukli, a naše su se sportašice i više nego snašle u novoj ulozi. Naučile su kako zamijesiti tijesto i koji sastojci su potrebni da bi štrukli ispali upravo onako kako su ga radile turopoljske bake. Sve pod budnim okom majstorice Ivan Belošević, vlasnice obrta Štrukli Cipov. Rezultat je bio fantastičan, mirisi i okusi kakvi su se širili iz kuhinja nekada preplavili su prostorije TZ Velike Gorice, a sportašice ohrabrene uspjehom nastavit će u budućnosti širiti tradiciju izrade štrukli.

 

Foto: PR

No, prije toga preostaje uskočiti u visoke potpetice, haljine, kupaće kostime, sportsku odjeću i u najboljem svjetlu u četvrtak predstaviti sebe i svoj sport. Odluku o najljepšoj sportašici donijet će na kraju večeri žiri kojeg predvode slavni fotograf Stefan Lupino, rukometna legenda Slavko Goluža, europska prvakinja u veslanju i bivša Miss sporta Hrvatske Ivana Jurković i mnogi drugi.

 

Foto: PR

Na samom izboru sportašice će se žiriju i gledateljima predstaviti u pet izlazaka –u kupaćim kostimima, sportskoj odjeći, večernje haljine dizajnerice, kratke crne haljinice te talent show kojim u 45 sekundi moraju predstaviti svoj sport.

Foto: PR

Voditelj programa tradicionalno će biti Davor Garić, a za glazbeni-zabavni dio Antonija Šola i Vanesa Kralj. Nastupit će plesači akrobatskog rock’n’rolla, kluba Gimnazija i  Nathalie Nujster, dvostruka europska prvakinja u modernom plesu te latinoplesači Iza Vidergar i Dan Hude.

Sportašice će se osim titule nadmetati za sjajne nagrade. Tako će pobjednica dobiti trogodišnju stipendiju za sportski menadžment, a tu su još i pokloni sponzora.

Objava Iz sportskog dresa u haljinu: Finalne pripreme sportašica za proglašenje najljepše pojavila se prvi puta na V'Gradu.