Prijava

Vaša prijava

Mini dokumentarac o Klubu žena Pokupsko nagrađenom javnim priznanjem Zagrebačke županije

['Klub žena Pokupsko']

Klub žena Pokupsko dobio je Povelju Zagrebačke županije kao javno priznanje za njihov dugogodišnji rad i predanost doprinosu kvaliteti društvenog i kulturnog života zajednice.

Povelja im je uručena na svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom Dana Zagrebačke županije koja je o njima snimila i video predstavljanja njihova djelovanja.

Klub žena Pokupsko osnovan je prije 12 godina s ciljem poboljšanja kvalitete života i poticanja individualnog razvoj. Fokus im je na očuvanju kulturne, tradicijske i prirodne baštine te pružanje pomoći stanovnicima. Udruga cijelo vrijeme djeluje humanitarno i uvijek je spremna pomoći najpotrebitijima.

Nagradu je Predsjednici kluba Pokupsko Zorici Šestak uručio Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Klub provodi mnoštvo humanitarnih akcija, a jedna od najstarijih i najljepših projekata koji provode je Slatki Božić u sklopu koje oblaze sva samačka staračka domaćinstva te im osim druženja i veselja donesu domaće kolače. Ipak, djelovanje unutar kluba najviše veseli članice jer se na taj način druže, ističe Šestak.

“Bavimo se na nama zanimljiv način s poviješću, kulturom, gastronomijom i onime što smatramo da bi trebale prezentirati, a usput i da mi same sebe upoznamo, da se družimo i da uživamo”, poručila je.

U svojim akcijama se posvećuju i najmlađima i najstarijima te predsjednica Kluba zaključuje kako im je najdraže kada nekome pomognu.

Objava Mini dokumentarac o Klubu žena Pokupsko nagrađenom javnim priznanjem Zagrebačke županije pojavila se prvi puta na V'Gradu.