Prijava

Vaša prijava

FOTO Javili se gorički vatrogasci s akcije ispomoći u gašenju velikih požara u Splitsko-dalmatinskoj županiji

['požar u Skradinu', 'požar u Tučepima', 'velikogorički vatrogasci']

Tri profesionalna vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Velike Gorice, četiri člana DVD Buševec i dva člana DVD Strmec Bukevski sinoć su otputovali na ispomoć u Podgoru u Splitsko-dalmatinskoj županiju. Javili su kako je gašenje ondje uspješno odrađeno te da su nastavili u park prirode Biokovo kako bi spriječili daljnje širenje požara. 

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

Snage Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Velike Gorice i vatrogasne zajednice Velike Gorice jučer su krenule na izvanrednu dislokaciju u Splitsko-dalmatinsku županiju.

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

Ondje su sudjelovali u gašenju velikog požara kod Tučepa zbog čijeg je širenja prema Podgori jučer bio evakuiran dio stanovnika. Gorički vatrogasci javili su kako su uspješno odradili akciju gašenja i branjenja kuća u naselju Podgora.

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

Kako prenosi JVP, hrabri Goričani su u rano jutarnjim satima upućeni u park prirode Biokovo gdje vrše sanaciju i sprječavanje daljnjeg širenja požara.

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica

Situacija je povoljna i požar je većinski pod kontrolom, ali i dalje postoji opasnost od daljnje buktinje.

 

Objava FOTO Javili se gorički vatrogasci s akcije ispomoći u gašenju velikih požara u Splitsko-dalmatinskoj županiji pojavila se prvi puta na V'Gradu.