Prijava

Vaša prijava

Završne pripreme za Ljeto u Vukovini: Miris pečenog kukuruza, šarenilo tradicionalnih igračaka i obiteljski film na otvorenom

['Ljeto u Vukovini', 'vidim čujem mirišem ljeto', 'Vukovina']

Sve je spremno za zabavnu manifestaciju “Vidim, čujem i mirišim ljeto” u Vukovini koja se sutra održava u dvorištu Kurije Alapić. Subotu navečer možete provesti uz zabavne predstave, zanimljive radionice, ukusne specijalitete, a sve to prilagođeno i najmlađima i starijima.

Događaj počinje u 18 sati, a organizatori preporučuju da dođete na sami početak kako bi na vrijeme zauzeli svoje mjesto na radionicama i u vožnji Oldtimerima, odnosno zabavnim vozilima Oldtimer kluba Turopolje koji će vožnje provoditi od 18 sati pa do sumraka.

Radionice oslikavanja tradicionalnih drvenih igračaka održavaju se posebno za djecu i odvojeno za odrasle za vrijeme dječje predstave, kako bi obje strane mogle neometano stvarati umjetničke radove. Članice udruge Vukovina u srcu na edukaciji oslikavanja bile su u Mariji Bistrici gdje su usavršile vještine ove prekrasne tradicije i sada su ih spremne prenijeti dalje.

Foto: Vukovina.info Facebook

Kada se spusti mrak očekuje vas prava filmska poslastica u kojoj možete uživati s cijelom obitelji ili prijateljima. Ugodno se smjestite pod krošnju i uživajte u filmu Lessie 2.

Naravno sve ove aktivnosti pratit će ona glavna, pečenje pečenjara. Već osjećamo miris pečenog kukuruza! Dođite na opuštenu i atmosferičnu večer u prekrasno dvorište Kurije Alapić.

Objava Završne pripreme za Ljeto u Vukovini: Miris pečenog kukuruza, šarenilo tradicionalnih igračaka i obiteljski film na otvorenom pojavila se prvi puta na V'Gradu.