Prijava

Vaša prijava

Najveća izložba povijesnih vozila stiže u Veliku Goricu: Više od 400 autentičnih vozila na Oldtimer showu Turopolje 2024.

['izložba oldtimera', 'odltimer show turopolje 2024', 'Oldtimer klub Turopolje', 'oltimeri']

Oldtimer klub Turopolje i ove godine priprema poslasticu za sve ljubitelje starodobnih povijesnih vozila, tako ćete 14. rujna u Parku dr. Franje Tuđmana moći pogledati izložbu više od četiristo povijesnih vozila uz glazbeni festival i sajma domaćih proizvoda na Oldtimer showu Turopolje 2024.

Treće okupljanje oldtimera u Velikoj Gorici pod nazivom “Oldtimer show Turopolje 2024” donosi izložbu na kojoj se očekuje 450 starodobnih povijesnih vozila koji će ispuniti Park dr. Franje Tuđmana u subotu 14. rujna od 15 do 19 sati.

Foto: Oldtimer klub Turopolje Facebook

Uz starodobna vozila, posjetitelji će moći vidjeti i vojna, policijska, vatrogasna i sportska retro vozila, a posebna pažnja posvećena je starodobnim poljoprivrednim traktorima.

Uz Oldtimere, kroz “Gorica auto salon”  bit će prikazana najnovija vozila na našem tržištu, dok će entuzijasti koji se bave restauracijom moći sudjelovati u sajmu dijelova i opreme.

Foto: Oldtimer klub Turopolje Facebook
Foto: Oldtimer klub Turopolje Facebook

Posebna zanimljivost bit će uprizorenje vojnih kampova te brojna vojna i terenska vozila iz Drugog svjetskog rata.

Tradicionalno, na događaju će biti i udruga Uzorne hrvatske seoske žene sa sajamskom prodajom domaćih proizvoda, a događanje prati glazbeno-zabavni program uz radionice za najmlađe.

Foto: Uzorne Hrvatske Seoske Zene Facebook

Oldtimer klub Turopolje osnovan je 2021. godine u Velikoj Gorici s ciljem sakupljanja, restauracije i očuvanja svih vrsta cestovnih vozila, kao i promocije i razvitka tehničke kulture.

Foto: Oldtimer klub Turopolje Facebook

Članovi kluba su kolekcionari i zaljubljenici u starodobna povijesna vozila koja posjeduju ili se aktivno bave restauracijom starodobnih automobila, motorkotača, poljoprivrednih strojeva, bicikala i drugih vozila.

 

Objava Najveća izložba povijesnih vozila stiže u Veliku Goricu: Više od 400 autentičnih vozila na Oldtimer showu Turopolje 2024. pojavila se prvi puta na V'Gradu.