Prijava

Vaša prijava

BT Servis Velika Gorica ponovno predstavlja Hrvatsku na Ligi Prvaka u mininogometu!

['bt servis', 'mininogomet']

BT Servis Velika Gorica, ponosni branitelj naslova prvaka Hrvatske u mininogometu, ove će godine ponovno predstavljati Veliku Goricu i Hrvatsku na prestižnom turniru Lige prvaka u mininogometu.

Turnir će se održati u Varšavi, a trajat će od 5. do 8. rujna 2024. godine. Na ovom velikom natjecanju sudjelovat će 28 klubova iz 24 različite zemlje svijeta, što čini ovo natjecanje jednim od najprestižnijih u svijetu mininogometa.

BT Servis ulazi u natjecanje s velikim ambicijama, a njihovo putovanje u Varšavu započinje 4. rujna u ranim jutarnjim satima. Momčad je spremna suočiti se s izazovima koji ih očekuju, a sve utakmice Lige prvaka bit će prenošene uživo putem službenih kanala Europske mininogometne federacije (EMF).

Put do Lige prvaka bio je težak, ali BT Servis je svojom kvalitetom i ustrajnošću zaslužio svoje mjesto na europskoj sceni. Već u lipnju ove godine, momčad je osvojila Hrvatsku mininogometnu Ligu šesticu u Općini Ribnik, što im je omogućilo plasman na završnicu prvenstva Hrvatske. U finalu, odigranom 13. srpnja 2024., BT Servis je pobijedio momčad Veni Vidi Vici iz Opuzena rezultatom 3:2, obranivši tako prošlogodišnji naslov prvaka Hrvatske.

Ovo je 14. izdanje mininogometnog prvenstva Hrvatske, a BT Servis Velika Gorica postao je prvi klub koji je uspio obraniti naslov prvaka. Neki od ključnih igrača, poput Ivana Kaurina, Josipa Rakovića i Gabrijela Sentea, zaslužili su poziv u hrvatsku mininogometnu reprezentaciju, dok je Josip Tomić obnašao dužnost v.d. izbornika reprezentacije na Europskom mininogometnom natjecanju u Sarajevu.

Prošlogodišnje iskustvo u Ligi prvaka bilo je izazovno za BT Servis, no ove godine ekipa je odlučna pokazati se u boljem svjetlu. S većim iskustvom i širim rosterom igrača, BT Servis dolazi u Varšavu spreman suočiti se s konkurencijom. Svjesni su težine utakmica koje ih očekuju, ali s ponosom će predstavljati grad Veliku Goricu i Hrvatsku, noseći njihov grb i zastavu na europskoj pozornici.

Za BT Servis ove će godine nastupiti sljedeći igrači: Gabrijel Sente (G), Filip Brzović, Josip Hrženjak, Pavao Galović, Kristijan Sečić, Ivan Kaurin, Petar Grižić, Josip Raković, Matija Ivančić, Filip Dejanović, Josip Božić, Ivan Kos i Florijan Raković. Voditelji momčadi su Josip Tomić i Antun Raković.

BT Servis Velika Gorica ponosno će braniti boje Hrvatske na ovom velikom europskom natjecanju, a zahvalni su gradonačelniku Krešimiru Ačkaru i Gradu Velika Gorica na nesebičnoj podršci. Momčad putuje u Varšavu s ciljem da pokaže sve što zna i predstavi svoj grad u najboljem svjetlu! Sretno dečki!

Objava BT Servis Velika Gorica ponovno predstavlja Hrvatsku na Ligi Prvaka u mininogometu! pojavila se prvi puta na V'Gradu.