Prijava

Vaša prijava

Ninska i Zagrebačka ulica bez vode zbog kvara u Zadarskoj

['bez vode', 'nema vode', 'vg vodoopskrba']

Ninska ulica i Zagrebačka ulica će danas, 26. kolovoza, iza 8 sati privremeno biti bez vode, dok će ostatak Podbrežnice imati slabiji tok vode zbog radova na otklanjanju kvara u Zadarskoj ulici, izvjestili su iz VG Vodoopskrbe. 

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu za ponedjeljak 26.8.2024. korisnici Ninske ulice od kbr 1 – 28, Zagrebačke ulice kbr 142/3, 142/5 i 144 u jutarnjim satima, iza 8:00 h mogu očekivati privremeni prekid isporuke vode, dok u ostalom dijelu naselja Podbrežnica korisnici mogu očekivati slabiji tlak u vodoopskrbnom sustavu zbog radova na otklanjanju kvara u Zadarskoj ulici.

Iz VG Vodoopskrbe mole za razumijevanje i poručuju kako “zbog složenosti radova pri uklanjanju kvara ne možemo predvidjeti točno vrijeme završetka radova, no svakako do kraja dana korisnici će imati vode”.

Cisterna s vodom u Ninskoj ulici

Za vrijeme trajanja radova cisterna s vodom za piće biti će postavljena u Ninskoj ulici, s povremenim obilascima obiteljskih kuća na Zagrebačkoj ulici i ulici kneza Ljudevita Posavskoga.

Također, pri ulasku/izlasu u/iz naselja Podbrežnica biti će otežano odvijanje prometa zbog položaja na kojem se nalazi kvar, zbog sigurnosti svih sudionika -od prolaznika/pješaka i biciklista, vozača osobnih vozila, pa i samih radnika na gradilištu važno je biti na oprezu.

Bez vode će biti i ulica kneza Ljudevita Posavskog

Također, osim radova u Zadarskoj ulici obavljat će se radovi i na otklanjanju kvara na vodovodnoj cijevi u ulici kneza Ljudevita Posavskoga tako da će korisnici iste ulice od kbr 1-35 biti bez vode od 9:00 do otklanjanja kvara. Otklanjanje kvara predviđa se da će biti završeno do 13:00 h.

Po završetku radova na ulici kneza Ljudevita Posavskoga, kreću radovi na otklanjanju kvara na magistralnom cjevovodu u naselju Gornje Podotočje, u tom naselju svi će imati vode, no korisnici istog naselja kao i naselja Kuče, Rakitovec, Turopolje, Buševec, Mraclin i Okuje mogu očekivati slabiji tlak u vodoopskrbnom sustavu, pa molimo za strpljenje.

Iznenadni prekid opskrbe vodom u ulici Antuna Cvetkovića 

U nedjelju 25.8.2024., u večernjim satima došlo je do puknuća vodovodne cijevi u Velikoj Gorici u ulici Antuna Cvetkovića između kbr 11 i 19, te na kratko vrijeme korisnici su imali iznenadni prekid isporuke vode.

Objava Ninska i Zagrebačka ulica bez vode zbog kvara u Zadarskoj pojavila se prvi puta na V'Gradu.