Prijava

Vaša prijava

Pet zlata i tri srebra za članove SPK Vega na Prvenstvu Hrvatske

[]

U subotu je Ivanja Reka bila domaćin 32. Prvenstvo Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rolu a članovi SPK Vega ostvarili su odlične rezultate osvajanjem pet naslova prvaka i tri naslova viceprvaka te bili među najuspješnijim klubovima.

Naslove prvaka osvojili su Vita Tot i Noa Goleš u međunarodnoj kategoriji mlađih juniora 1(juveniles), Natali Kovačević i Mihael Toma Matijević u kategoriji Mini, juniorska formacija Ghostbusters kao i mala ženska juniorska formacija The King te formacija Sugar Crush  također je bila najuspješnija u kategoriji formacija 4.

Naslove viceprvaka osvojili su Andrea Gavrilović i Nik Vesečić u kategoriji Mini, Mia Gereš i Manuel Odžić u međunarodnoj kategoriji mlađi juniori 2 (children) te djevojčice iz male formacije 3 pod nazivom Pink Panther.

U nekima kategorijama malo je nedostajalo za bolje plasmane pa su tako Lana Papić i Fran Lončar, koji su bili favoriti za zlato, završili su na četvrtom mjestu a četvrto mjesto osvojile su i formacije Divas, Supergirls i Magic.

Čestitke svim natjecateljima na postignutim rezultatima te njihovim trenerima i roditeljima koji su velika podrška klubu !


Kadetsko PH