Prijava

Vaša prijava

Sjednicu Skupštine održao Lovački savez Zagrebačke županije


Sjednicu Skupštine, na kojoj su prihvaćena izvješća o lanjskome radu i financijskom poslovanju te je donesen Program rada za 2023., održao je Lovački savez Zagrebačke županije.

„Odradili smo sve zacrtane aktivnosti. Financijski smo stabilni, a prema transparentnosti poslovanja u samom smo vrhu Hrvatske. Ništa ne skrivamo i svi mogu vidjeti sve“, ustvrdio je Marinko Šebečić, predsjednik Saveza. Naglasio je odličnu suradnju sa Zagrebačkom županijom.

„Nikad nam nije zatvorila vrata, dapače uvijek nam izlazi u susret. Neka tako i ostane!“, rekao je Šebečić. Govoreći o planu rada u narednom razdoblju rekao je da će novina biti provedba programa suzbijanja parazitoze kod srneće divljači i program suzbijanja velikog američkog metilja.

U ime Zagrebačke županije članovima Skupštine obratio se zamjenik župana Damir Tomljenović.

„Sve ono što ćete od nas tražiti, a mi moći ispuniti, učinit ćemo na korist vas i vašega rada. Županija će vam, kao i uvijek, biti na raspolaganju“, poručio je zamjenik župana, dodavši da „tamo gdje su lovci gospodari - sve štima!“.

Sjednica Skupštine Lovačkog saveza održana je u Jastrebarskom, gdje će se ove godine održati i Dani lovstva Zagrebačke županije.

Lovački savez Zagrebačke županije ima 72 redovna i devet pridruženih članova. Lovci ovoga Saveza, njih preko 3300, gospodare sa 66 zajedničkih i sedam vlastitih lovišta.