Prijava

Vaša prijava

Lančani sudar na A3 kod čvora Kosnica, šestero ozlijeđenih

[]

Iz Policijske uprave zagrebačke javljaju kako je jučer na autocesti A3 kod čvora Kosnica došlo do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno šest osoba.

-Osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka, upravljao je 43-godišnjak, a kretao se južnim kolnikom autoceste A3, lijevom prometnom trakom u smjeru istoka. Nije prilagodio brzinu kretanja vozila, te je naletio na zaustavljenu kolonu vozila. – kažu iz PUZ-a.

-Odmah potom, 37-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se istim kolnikom, lijevom prometnom trakom u smjeru istoka te nije prilagodio brzinu kretanja vozila nailaskom na prometnu nesreću zbog čega nije pravovremeno zaustavio vozilo te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila austrijskih nacionalnih oznaka, koji je neposredno prije naleta sudjelovao je u prometnoj nesreći.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 39-godišnja putnica, dok su 43-godišnji vozač i troje putnika- djeca iz istog vozila lakše ozlijeđeni, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb. Lakše je ozlijeđena 73-godišnja putnica iz vozila njemačkih nacionalnih oznaka te joj je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice.