Prijava

Vaša prijava

Kako provesti Valentinovo? Povedite voljenu osobu u kino

[]

Valentinovo je! Ukoliko ste jedan ili jedna od onih koji uvijek kupuju ili osmišljavaju poklone za svoje najdraže u zadnji tren, iz Kina Gorica ponudili su ideju te vas pozivaju da u toplini kino dvorane u paru pogledate ljubavni film.

– Oni koji odluče proslaviti Valentivnovo u našem kinu, možda budu sretne ruke pa ih na sjedalima dočeka poklon iznenađenja. I to nije sve, za romantični film “Igra ljubavi i mržnje” koji prikazujemo samo na Valentinovo u 20 sati donosimo posebnu akciju – kupite dvije ulaznice, a platite samo jednu – ističu iz Kina.

Inače, ova romantična komedija ekranizacija je bestseller romana Sally Thorne o dinamičnim uredskim odnosima dvoje kolega. Lucy i Joshua „strastveno se mrze“, a njihovo međusobno suparništvo i fatalna privlačnost pokreću „rat spolova“, tj. „igru ljubavi i mržnje“. Koji će osjećaj pobijediti, saznajte na Valentinovo u Kinu Gorica.

Ulaznice nisu dostupne u online prodaji. Moguće ih je kupiti nablagajni Učilišta po cijeni od 25 kn.

– Pokažite svoju romantičnu stranu, prepustite se ovoj novoj ljubavnoj priči sedme umjetnosti i na dan zaljubljenih uživajte u našem kinu – pozivaju iz Kina Gorica.