Prijava

Vaša prijava

Božićni pub kviz u Vegosu za petogodišnjeg Igora iz Gradića!

[]

Blagdansko vrijeme puno je i humanitarnih akcija, pa se tako već za par dana možete uključiti u događanje koje organizira gorički Vegos bar, koji poziva kvizoljupce na dobro druženje s humanitarnim ciljem za teško bolesnog dječaka iz Gradića.
– U četvrtak 21.prosinca, s početkom u 20 sati održat ćemo humanitarni pub kviz za petogodišnjeg Igora Nosića iz Gradića koji se bori sa spastičnom cerebralnom paralizom. Prikupljeni novac od kotizacija (1.5€ po osobi) te donacija bit će usmjeren za neurorehabilitaciju robotikom koja će mu pomoći da prohoda. Ovaj kviz humanitarnog karaktera će biti tematski, vezan uz božićno razdoblje u kojemu se nalazimo – dojavili su nam organizatori.
Ekipe mogu imati do pet članova, a Vegos bar je osigurao i nagrade za najbolje. Pa, požurite s prijavom svoje ekipe na e-mail:  cbvegos@gmail.com.
Igorova mama iznijela je na društvenim mrežama detalje njegovog liječenja, a nova borba pred njima je prikupiti sredstva za ciklus terapija u trajanju od šest tjedana, a cijena jednog tjedna terapija iznosi 1.195,00eura.
– Ponovno vas molimo da nam pomognete prikupiti sredstva kako bi Igoru omogućili terapije. Prvi put ste nam pokazali veliku podršku, nadamo se da ćete opet i naša cijela obitelj vam je neizmjerno zahvalna na tome. Dijelite objavu kako bi doprijeli do što više ljudi – objavila je mama Iva Nosić.
Sredstva možete donirati i na slijedeće račune,  uz naznaku ‘donacija za rehabilitaciju’:

Igor Nosić HR6325030073221016384, Iva Nosić HR3525030073100064290 . Detalje o Igorovoj borbi možete pronaći i OVDJE.

Ova objava Božićni pub kviz u Vegosu za petogodišnjeg Igora iz Gradića! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.