Prijava

Vaša prijava

Male maškare u petak će zavladati gradom, a stižu i superjunaci

[]

Velika Gorica spremna dočekuje originalne i jedinstvene maske, vesele fašničke šale i druženje s prijateljima i gostima uz puno dobre zabave i smijeha. Turopoljski fašnik već više o jednog stoljeća svake zime uveseljava stanovnike Turopolja i Velike Gorice. Prvi će svoje kreacije pokazati mališani iz goričkih vrtića i osnovnih škola u petak 2. veljače na Malom fašniku.

Na pozornici fašničkog šatora u Parku dr. Franje Tuđmana u svom javnom nastupu pokazat će uvježbane koreografije i make koje su pripremili i izradili uz pomoć svojih učiteljica i odgajateljica.

Program počinje u 16 sati predstavljanjem predškolskih grupa, dok će se u 17:30 predstaviti školarci. Predstavljanje pojedinačnih maski, parova i skupina na rasporedu je u 19 sati. Odmah po završetku svake kategorije bit će proglašenje pobjednika.

– Naoružani veseljem i dobrom voljom uskočite u kostime, stavite maske na lice i dođite! – pozivaju iz Turističke zajednice Velike Gorice.

Na Mali fašnik stižu i ove godine superjunaci što će dodatno razveseliti goričke mališane, a koji će imati priliku družiti se i fotografirati s njima.

 

Ova objava Male maškare u petak će zavladati gradom, a stižu i superjunaci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.