Prijava

Vaša prijava

Karate klub VG

[]

Devet medalja osvojili su karatisti i karatistice iz Karate kluba Velika Gorica na turniru ‘Grobničan KUP’ u Rijeci. Na natjecanju je nastupio 481 natjecatelj iz 42 kluba i tri države, a Goričani su osvojili po tri zlata, srebra i bronce.

Najuspješniji je bio Nikola Huzjak osvojivši zlato u kadetima +70kg i juniorima -76kg, a uz njega se na najviše postolje popela Lucija Kirinić u uzrastu mlađih seniorki U21. Srebra su osvojili Matea Kordić, Petar Tibor i Ema Filković, a bronce Lucija Kirinić, Noel Jeromić i Luka Lukačić.

Foto: Karate klub Velika Gorica

U isto vrijeme u Crnoj Gori u Podgorici na Balkanskom seniorskom prvenstvu sa seniorskom reprezentacijom nastupili su Ines Grdenić i Petar Orešković.

– Nažalost nije osvojena nijedna medalja, no i dalje su u uskoj konkurenciji za izbor za Europsko seniorsko prvenstvo koje se ove godine održava u Zadru. Naše seniore očekuje u ožujku bodovni turniri u Bratislavi i Čačku koji su kategorizirani kao A turniri HOO-a, nakon čega će se znati putnici na europsko seniorsko prvenstvo. Istaknuti ćemo samo GRAND PRIX SLOVAKIA u Bratislavi na kojem nastupamo u ožujku sa proširenom postavom kadeta i juniora, te nas tamo predstavlja 11 boraca iz Velike Gorice – ističu iz kluba te dodaju kako najmlađe U14 već ovog vikenda očekuje turnir u Zagrebu na kojem bruse formu i skupljaju potrebno iskustvo.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Ova objava Karate klub VG se prvi puta pojavila na cityportal.hr.