Prijava

Vaša prijava

Lopovi harali po vikendicama u Kozjači, Markuševcu i Krušaku. Krali vrijedne alate

[]

S dolaskom ljepšeg vremena, ‘lopovi’ vikendaši ponovno su u akciji. Kako je izvijestila gorička policija, nakon određenog perioda ponovno su krenule provale u vikend kuće, točnije spremišta. Unazad tjedan dana zaprimili su tri dojave vezane uz provale.

Prva provala u spremište bila je od 20. siječnja do 10. ožujka u Kozjači.

– Obavljen je očevid nakon kojeg je utvrđeno da je nepoznati počinitelj prišao vratima podruma te ih obio, a iz kojeg je potom ukrao dvije plinske boce, trimer za travu i sjekiru – istaknuli su iz policije te dodali kako je lopov ušao i u samu vikendicu gdje je ispremetao stvari i udaljio se u nepoznato, a šteta se procjenjuje na oko 350 eura.

U nešto kraćem periodu, od 26. veljače do 4. ožujka provaljeno je u drvenu baraku usred polja u Markuševcu Turopoljskom.

Lopov je, 68-godišnjem vlasniku ukrao motokultivator s plugom i flaksericu, a i oštetio ga za 2,5 tisuće eura.

Na meti je bilo i spremište vikendice 43-godišnje vlasnice u mjestu Krušak. Zbilo se to u periodu od 3. do 8. ožujka, a lopov je nakon što je polomio lokot na vratima metalnog spremišta, ukrao metalnu pilu, kosilicu, trimer za travu, električnu blajnalicu, roštilj i 10 litara benzina. Šteta je oko tisuću eura.

Ova objava Lopovi harali po vikendicama u Kozjači, Markuševcu i Krušaku. Krali vrijedne alate se prvi puta pojavila na cityportal.hr.