Prijava

Vaša prijava

Zaljubljenica u putovanja Patricia Lacković donosi priču o Islandu, zemlji gdje priroda oduševljava

[]

Zaljubljenica u putovanja i vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje, Patricia Lacković bit će gošća Gradske knjižnice Velika Gorica gdje će održati predavanje o Islandu. Zemlji gdje priroda oduševljava na svakom koraku i gdje je sva voda pitka.

Imat ćete priliku saznati kako preživjeti na Islandu bez da bankrotirate, koje sve znamenitosti posjetiti, cijene, zanimljive činjenice, ali i o brojnim izazovima te koje atrakcije nikako ne smijete zaobići.

Ako vas zanima više o ovoj zemlji termalnih kupki u kojoj nema kriminala i policija ne nosi oružje, nema zmija ni komaraca, a navodno ima vilenjaka i trolova dođite u srijedu 13. ožujka u 18 sati u Središnji odjel za odrasle.

Spomenimo i kako je Patricia prije tridesete proputovala više od 65 zemalja svijeta i osmislila jedinstven program na tržištu „Putuj s lakoćom“, a koji pomaže ljudima da samostalno organiziraju svoja putovanja, unutar svog budžeta.

Naslovna fotografija: Patricia Lacković blog

Ova objava Zaljubljenica u putovanja Patricia Lacković donosi priču o Islandu, zemlji gdje priroda oduševljava se prvi puta pojavila na cityportal.hr.