Prijava

Vaša prijava

Adastra u Tvornici oduševila novim albumom!


Grupa Adastra je u petak navečer u zagrebačkoj Tvornici kulture održala koncertno predstavljanje trećeg studijskog albuma “Katarza”. Album je objavljen 25. rujna, a neke od pjesama koje su se našle na njemu publika već odavno zna. Na albumu su Adastrini veliki hitovi “Samo s tobom”, “Ako vidiš Anu”, “Nije svejedno”, “Samo igra”, aktualni singl “Nepozvani gost” te pet novih pjesama.

Bend je na koncertu u Tvornici publiku oduševio novim, ali i starim hitovima. Na samom početku koncerta frontmen benda Jerko Marić je posvetio pjesmu “Srebrni” grupe Flare svojoj sestri Anđi Marić. Tijekom dvosatne svirke bendu su se na pozornici pridružili, između ostalih, basist Krešimir Kaštelan i pjevačica Helena Bastić na pjesmi “Znam da si tu”. Publika je spremno dočekala njihove hitove koje su pjevali uglas s bendom. Jerko Marić zahvalio se publici te je istaknuo kako je oduševljen što je njihov treći album ugledao svjetlo dana. “Katarza” je Adastrin prvi album nakon 2011. godine, a bend je najavio da nastavlja sa snimanjem novih pjesama.

Adastra je na sceni već deset godina, a publiku su najviše osvojili drugim albumom “Surovi grade”, koji su objavili 2011. godine. U proteklih nekoliko godina održali su više od 200 koncerata, a predstavili su se i na važnim manifestacijama poput Zagrebačkog festivala na kojem su ove godine nastupali s pjesmom “Gorim u sebi”. Njihove pjesme radijski urednici objeručke prihvaćaju, a slušatelji su oduševljeni svakim njihovim novim singlom. Pjesme “Samo s tobom”, “Ako vidiš Anu” i “Gorim u sebi” nekoliko su se tjedana zadržale na nacionalnoj listi HR Top 40, ali i na posebnim listama radijskih postaja diljem Hrvatske.