Prijava

Vaša prijava

Električna vozila stižu u petak ispred Pučkog otvorenog učilišta, sjednite za volan i vozite!


Sve što vas zanima vezano uz električna vozila, od njihovih performansi do cijene, doznajte iz prve ruke u petak ispred Pučkog otvorenog učilišta. Moći ćete i sjesti za volan i isprobati kako je to voziti električnog ljubimca na četiri kotača.

Grad Velika Gorica u suradnji sa tvrtkom VG Komunalac d.o.o. i Razvojnom agencijom Grada Velika Gorica – VE-GO-RA toga dana, naime, organizira prvi gorički dan E-Mobilnosti.

Program započinje predstavljanjem projekta „Pametni grad“ u 09:00 sati u VIP dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Prva E-punionica u gradu

U sklopu dana E-mobilnosti biti će otvorena i prva E-punionica u našem gradu od ukupno postavljenih pet.
„Bit će nam zadovoljstvo predstaviti vam i planove za budućnost, a sve na tragu modela na kojima počiva koncept „Pametnog grada“ i pokriva područja od kvalitete života, energije, spomenute mobilnosti, infrastrukture. Rezultat tih mjera je smanjenje emisije CO₂, pametno skupljanje i zbrinjavanje otpada, izgradnja širokopojasne infrastrukture i na područjima koja nisu interesantna operatorima, upravljanje i sigurnost u prometu i mogli bi ih nizati još dugo.“, kaže ravnateljica VE-GO-RA-e Suzana Krstić.

galerija fotografija:


Državno Natjecanje iz geografije