Prijava

Vaša prijava

Građani darovali 270 doza krvi, nova akcija već idućeg mjeseca


Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica organiziralo je jednu izvanrednu i dvije redovne akcije dobrovoljnog darivanja krvi na kojima je prikupljeno 270 doza.

U suradnji sa Bouygues batiment international po prvi put su pokrenuli akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb – ‘gradilište’, za sve djelatnike koji su zaposleni na izgradnji zračne luke.

„Zahvaljujemo se svim dobrovoljnim darivateljima krvi koji su se odazvali akciji i koji su darujući dio sebe spasili život ili zdravlje nepoznatom primatelju.Ovim putem se zahvaljujemo francuskoj kompaniji koja nam je donirala obroke i piće za okrjepu za sve darivatelje krvi, kao i Pučkom otvorenom učilištu koje nam stalno omogućuje da organiziramo akcije darivanja krvi u njihovim prostorima.“, ističe ravnateljica Suzana Strunjak.

Sljedeće akcije dobrovoljnog darivanja krvi su već idućeg mjeseca: 23.studenog od 8,30-11,00 sati u ambulanti Zračne luke Zagreb, 24.studenog od 10,00-18,00 sati u Domu kulture Galženica te 25.studenog od 10,00-18,00 sati u Klubu 100.