Prijava

Vaša prijava

Ovog vikenda 7. “Milenijsko čitanje bajki”


Već tradicionalno, i ove će se godine u organizaciji SOS Dječjeg sela Lekenik održati neprekidno 24-satno čitanje bajki , kulturno-zabavna manifestacija „Milenijsko čitanje bajki“

Dosadašnjih godina ovo je događanje okupilo velik broj ljudi, od poznatih sportaša, glumaca pa do slučajnih prolaznika. Zanimljivost je da su se video putem pridružili ljudi s raznih kontinenata pa su čitali bajke na jezicima zemalja iz kojih dolaze.

Što su organizatori pripremili ove godine, saznat ćete ako dođete u Društveni centar Herman Gmeiner u SOS Dječjem selu Lekenik.

Čitanje bajki započinje točno u podne 21.studenog i trajat će do podneva 22.studenog. Za sve dodatne informacije slobodno nazovite na 044/526-550.

Također, na stranici SOS-a imate mogućnost kupiti knjigu „Najljepše dječje bajke“ po cijeni od 49,99 kn te na taj način pomoći djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Lekenik i Ladimirevci.

Dođite ove subote u Lekenik i zakoračite u čudesan svijet vila, čarobnjaka, patuljaka, Snjeguljice, Trnoružice i ostalih omiljenih junaka.