Prijava

Vaša prijava

U čekaonici Doma zdravlja pokradena starica


Kao što smo i izvijestili, u Velikoj Mlaki je u srijedu opljačkana obiteljska kuća, prilikom čega je 41-godišnja vlasnica ostala bez novca i nakita. Provala i pljačka dogodile su se u Ulici Karla Weingartnera. Istragom je utvrđeno kako je vlasnica oštećena za čak 50.000 kuna. Niko Kuzmanović iz goričke kriminalističke policije kaže kako je u kući držala domaći i devizni novac u raznim apoenima.

Istoga dana, ali u poslijepodnevnim satima provaljeno je u kuću 60-godišnjeg mještanina Kurilovca. Ukraden je novac u vrijednosti od oko tisuću kuna.

Za vrijeme boravka u čekaonici stomatološke ambulante u Domu zdravlja pokradena je 75-godišnja starica. Ostala je bez novčanika, dokumenata i novca. Šteta je oko tisuću kuna.

Bez novčanika u kojem su bili dokumenti i bankovne kartice ostala je i 47-godišnjakinja dok kupovala u Kauflandu. Policija sumnja da ju je pokrala 35-godišnja žena visine oko 165 centimetara, srednje tjelesne građe, tamnije boje kose dužine do ramena i tamnije puti.

Provaljeno je u vikendicu u Gustelnici između 15. i 24. siječnja. Vikendašima je ukradena motorna pila, flakserica, motorna prskalica, razni sitan alat, alkoholna pića te smrznuto srneće meso. Šteta je procijenjena na 9.000 kuna.

Pokradena je i zlatarna Celje. Nepoznati je lopov iskoristio nepažnju i zauzetost djelatnice, te je iz vitrine ukrao ogrlicu i narukvice u vrijednosti 6.000 kuna.

U DM-u na Galženici ukradena su tri parfema u vrijednosti 1.800 kuna.


Velikogorička obitelj izbjegla deložaciju