Prijava

Vaša prijava

Nove radionice VG Poduzetničkog centra


VG Poduzetnički centar i u veljači priprema zanimljive besplatne radionice za poduzetnike.

Prva radionica na temu „Poticajna sredstva i kako do njih“ održat će se 04.veljače od 08:30 h, a predavačica će biti Violeta Crnogaj.  Između ostalih, obrađivati će područja: Kako se pokrenuti? Jeste li uopće kandidat za bilo koji od natječaja? Znate li što sami možete napraviti kao pripremu itd.

Predavač Tomislav Gligora održat će radionicu „Kvalitetna i jeftina web stranica“ 11.veljače i počet će u 09 sati. Pristupit će nekim od sljedećih pitanja: Kako ispravno pristupiti razvoju web stranice?  Zašto je važno razviti strategiju prisutnosti na Internetu? Kako osigurati da vlastiti sadržaj bude lijepo prezentiran na web stranici.

Posljednja radionica u mjesecu očekuje vas 18.veljače od 08:30 h na temu „Radnici i troškovi rada“. Predavačica Kornela Punović upoznat će vas s pravima i obvezama vas kao poslodavca, kako prijaviti i odjaviti radnika, kako obračunati plaće i drugo.

Sve radionice su potpuno besplatne, ali kako bi si osigurali mjesto na nekoj od njih, morate se pravovremeno prijaviti. To možete učiniti preko prijavnog obrasca koji se nalazi na web stranici VG Poduzetničkog centra  te ga potom poslati na info@poduzetnicki-centar.hr, ili jednostavnije, prijavite se pozivom na 01/6269-943.

Spomenimo samo kako će se sve radionice održati na adresi Šetalište Franje Lučića 15.