Prijava

Vaša prijava

Pokupila autostopera i eto što joj se dogodilo!


Vozačica ni kriva ni dužna pokraden je u vlastitom automobilu. 53-godišnjakinja je u srijedu vozila od Siska prema Velikoj Gorici i pokupila autostopera. Nije gubio vrijeme već odmah krenuo u akciju.

„Iskoristio je njezinu nepažnju i iz torbice koja se nalazila između prednjih sjedala pokrao novčanik s novcima i dokumentima. Iz vozila je izašao u Vukovini i krenuo u nepoznato. Šteta je oko 300 kuna“

Sreća u nesreći za vozačicu što je netko pronašao novčanik u Kurilovcu i predao ga vlasnici. U novčaniku su bili svi dokumenti, osim, naravno, novca.

U Markuševcu Turopoljskom u noći 3./4. veljače ukraden je plavi Jaguar iz 2007. godine zagrebačkih registracija, vrijedan oko 10 tisuća Eura. Automobil je na sreću vlasnika pronađen jučer u Novom Zagrebu te je vraćen neogreban.

„Sretni vlasnik je bio prisutan očevidu, preuzeo je vozilo i bio presretan da je vozilo pronađeno“, kazao je Niko Kuzmanović iz velikogoričke kriminalističke policije.

Renta car-u s Plesa 29./30. siječnja ukraden je pet godina stari Golf osječke registracije OS-716-KJ, plave boje. Automobil je vrijedan oko 90 tisuća kuna. Ako ga netko uoči, policija poziva da nazove 192.