Prijava

Vaša prijava

Zlatarnica Prahir na Sajmu vjenčanja 2016.


Sajam vjenčanja 2016. uspješno je održan proteklog vikenda u Areni Zagreb. Obilježila ga je velika posjećenost i mnogobrojni izlagači, među kojima se u svojoj djelatnosti istaknula Prahir zlatarnica.
Prahir zlatarnica, koja je specijalizirana za izradu vjenčanog i zaručničkog prstenja, ovu godinu je započela izuzetno uspješno, naime, proglašena je najboljom u promociji djelatnosti, što potvrđuje da se trud, inovativnost i domaća proizvodnja itekako isplate i cijene.

Zlatarnica Prahir (2)
U svojoj ponudi vjenčanog prstenja Prahir zlatarnica već sada broji preko 1500 modela, a najavljuju i daljnje širenje ponude kako vjenčanog, tako i zaručničkog prstenja sa briljantima. Ove godine na tržiste su iznijeli i jedan potpuno novi proizvod naziva ‘Life is brilliant’. Riječ je dijamantu briljantnog brušenja, zapakiranog u elegantnu poklon kutiju, koji kao takav, uz certifikat i prigodnu personaliziranu posvetu, čini idealan poklon za razne prigode.
Izložbeni prostor zlatarnice ove je godine krasio slogan ‘Life is brilliant’, a posjetitelje Sajma, osim velikim izborom modela, uslugom i kvalitetom, Prahir zlatarnica je obradovala i prigodnim popustom na vjenčano prstenje.
Kako ove godine Prahir zlatarnica slavi 20 godina poslovanja, iz zlatarnice kažu da je ovo za njih velika godina, s mnogim planovima i iznenađenjima, kojima se, kažu, izuzetno vesele. Sudeći prema uspješnom početku godine, veselja, kao i ostvarenih planova, zasigurno neće nedostajati.

Galerija fotografija: