Prijava

Vaša prijava

VAŽNI KAO I MAJKE Očevi, ova radionica je za samo vas


Za sretno, zdravo i bezbrižno odrastanje djeteta podjednako je bitna podrška i očeva i majki, no nekako kada se o toj tematici govori skloniji smo prednost dati majkama. Da bi i očevi mogli pratiti korak u odrastanju i odgoju svog djeteta u Dječjem vrtiću Velika Gorica u sklopu programa “Rastimo zajedno” od slijedećeg tjedna održat će klub s tatama.

“Tema prve radionice je očinska uloga u ranom djetinjstvu. Znanstvena otkrića pokazuju kako je očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj prvim godinama djetetova života jako važna i daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Polazeći od te spoznaje jako nam je važno da se i očevi uključuju u brigu o djetetu“, istaknula je jedna od voditeljica radionica Vedrana Debijađi, pedagoginja u vrtiću s kojom će radionice voditi i psihologinja Ljubica Lovreković.

Prva radionica održat će se u srijedu, 17. veljače, od 17 sati u Dječjem vrtiću Velika Gorica, Pucekovićeva 2. Radionicama se mogu pridružiti svi očevi, neovisno o tome idu li djeca u vrtić ili ne, a jedini uvjet je da imaju dijete do četiri godine starosti.