Prijava

Vaša prijava

VG Poduzetnički centar priprema nove edukacije


Nakon odličnih radionica u veljači, VG Poduzetnički centar i u ožujku priprema zanimljive i kvalitetne radionice.

 

Prva na redu je u četvrtak 03.ožujka od 08:30 sati na temu „Kako zaraditi više od postojećih prihoda“ , a to je ono što se svi poduzetnici najčešće pitaju. Predavanja će održati Mario Arbanas i Tatjana Grale. Odgovorit će na pitanja kao što su „Kako knjigovodstvo i računovodstvo može postati  jedan od profitabilnijih segmenata poslovanja poduzetnika“ te „Kako učinkovito pratiti i upravljati troškovima poslovanja“.

 

Radionica na temu „Obveze po aktivnim zakonima HR i  ISO certifikati“ održat će se tjedan dana kasnije, 10. ožujka također od 08:30 sati. Vitomir Lučić obradit će područja kao što su Zakon o radu, istraživanje zadovoljstva zaposlenika, sistematizacija radnih mjesta.

 

Posljednja radionica održat će se 17. ožujka od 09 sati, a tema će biti „Ured bez papira“. Koje su osnovne pretpostavke za uvođenje koncepta ured bez papira, kako definirati ideje za takav ured te kako izgleda konkretan primjer digitalizacije ureda objasnit će vam i pokazati predavač Tomislav Gligora.

 

Sve radionice su potpuno besplatne, no kako bi si osigurali mjesto na njima, trebate se pravovremeno prijaviti. Potrebne obrasce za prijavu na željenu radionicu pronađite na web stranici VG Poduzetničkog centra.