Prijava

Vaša prijava

Let’s go out: Mladi će se moći okušati kao DJ-i ili zapjevati karaoke


Novi izlazak mladih od 13 do 16 godina, “Let’s go out”, zakazan je već za ovu subotu, 19. ožujka. Program u Klubu 100 prilagođen upravo njima kreće od 19 i traje do 22 sata, a zajedničkim snagama organiziraju ga Grad Velika Gorica, osnovne i srednje škole i policijska postaja.

 

“Održat će se vrlo popularne karaoke party prema prijedlogu Dječjeg gradskog vijeća te akcija “Budi DJ” u kojoj se djeci pruža mogućnost da su suradnji s profesionalnim DJ-em puštaju glazbu po svom izboru. To su radili i prošli puta i zaista je bio veliki red kako bi svi pustili glazbu koju oni slušaju i vole”, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec i dodao kako će se party nastaviti održavati do kraja školske godine, a ukoliko se pokaže interes, Let’s go out zaživjet će opet najesen.

 

Podsjetimo, mladi u Club 100 mogu ući jedino uz potpisanu suglasnost roditelja koju će morati ponijeti sa sobom. Ulaz plaćaju 15 kuna, a tom ulaznicom će imati pravo na konzumaciju pića po izboru, i to bezalkoholnog. Naime, za njih će vrijediti stroga zabrana točenja alkoholnih i energetskih pića kao i zabrana pušenja.