Prijava

Vaša prijava

Romana Rožić predstavila svoja ‘Razbacana sjećanja’ koja su već postala hit na Facebooku


Velikogorička kazališna i filmska redateljica i scenaristica Romana Rožić večeras se predstavila na književnom susretu ‘Čitanje bez korica‘. Posjetiteljima je u Gradskoj knjižnici čitala svoja literarna djela koja su za sada ‘izvan korica’. Kroz svoja ‘Razbacana sjećanja‘ autorica je otkrila mnoge detalje iz svog života, od osnovne škole pa do danas.

 

“Kao redateljica puno pišem, ali ta vrsta dramske književnosti se zapravo ne ukoričuje i ne izdaju se knjige. Odlučila sam stoga početi pisati neku vrstu bloga, koji sam nazvala upravo Razbacana sjećanja”, rekla nam je Romana Rožić.

 

Romana Rožić - Čitanje bez korica (3)

 

Romana je posljednjih nekoliko mjeseci aktivna i na Facebooku. U grupi “…ako si i ti iz Velike Gorice“ također objavljuje tekstove u kojima se prisjeća mladenačkih dana i svoje generacije.

 

“To je stranica koja ima više od 3000 članova, Velikogoričana i onih koji se tako osjećaju. Među njima su ljudi koji žive ne samo u Velikoj Gorici već i u cijelom Svijetu. Tu pišem svoja sjećanja iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina, a koja su među publikom jako dobro odjeknula”, istaknula je autorica.

 

Galerija fotografija: