Prijava

Vaša prijava

FOTO Goričkim ulicama, 21. lipnja 2016.


Goričkim ulicama - lipanj 2016. - ljudi, Gorica (12)

 

Večerašnja utakmica Hrvatska-Španjolska, ostavka Tomislava Karamarka na mjesto predsjednika HDZ-a, prvi dan ljeta, bile su teme dana na goričkim ulicama. Sparno vrijeme mnoge je potjeralo na osvježenje u goričke kafiće, na čijim terasama vladaju posljednje pripreme za gledanje tekme.

 

„Nadam se da će naši dečki pobijediti, ali i da neće biti nereda na stadionu. U ovom trenutku nogomet mi je glavna preokupacija, iako mnogi razgovaraju o politici, pogotovo nakon ostavke Tomislava Karamarka. To je bilo za očekivati i čudno da ostavka nije uslijedila i ranije. Hrvatski sam branitelj  i nadam se da će se politička priča pozitivno riješiti za sve građane, kako bi počeli normalno živjeti jer smo svi već umorni od politike, ispričao nam je Dubravko.

 

Goričkim ulicama - lipanj 2016. - ljudi, Gorica (2)

 

„Nadam se da će prvi dan ljeta biti u znaku naše pobjede protiv Španjolske. Vlada velika euforija i pobjedu očekujem“, istaknula je Ana.

 

Drago je, međutim, skeptičan. Smatra da se naša ekipa nije oporavila od nereda koji su priredili huligani na stadionu u Saint-Étienneu.

 

„Ja sam pesimist. Mislim da će ovi neredi imati utjecaja na psihičko stanje igrača. Kada bi bilo 1:1 dobro bi bilo, ali sumnjam“, smatra Drago, dok je Kristijan siguran u pobjedu.

 

„Iako je to više želja, a ne realnost, nadam se da ćemo utakmicu dobiti s 5:0, ali da ćemo pobijediti dileme nema. Također, nadam se da ćemo ući i u finale“,  rekao je Kristijan.

 

Galerija fotografija: