Prijava

Vaša prijava

HDZ bira predsjednika po načelu ‘jedan član, jedan glas’, evo gdje će glasovati gorički članovi


Ove nedjelje HDZ ide na izvanredne izbore za predsjednika te stranke. Na sjednicama Predsjedništva i Nacionalnog vijeća donesena je odluka da će se provesti unutarstranački izbori po načelu ‘jedan član, jedan glas’. Na ovim izborima birat će se samo predsjednik stranke, dok će redovni izbori u HDZ-u biti iduće godine.

 

“Na području Gradske organizacije HDZ Velika Gorica pravo glasa ima 2.059 članova upisanih u Bazu članova stranke u Velikoj Gorici. Glasovanje za njih bit će organizirano na sedam biračkih mjesta“, kažu iz HDZ-a Velika Gorica.

HDZ Izbori 2016 Dražen Barišić

Članovi HDZ-a tako u Gorici mogu glasovati od 8 do 19 sati u prostorijama HDZ-a u Zagrebačkoj ulici 73 gdje će svoje glasove moći dati članovi Temeljnih ogranaka Miljenko Granić, Braća Radić, Stari grad, Vladimir Nazor, Hrvatski velikani, Rakarje, Pleso, Kurilovec, Kobilić.

 

U sportskom domu Nogometnog kluba Buna u Maloj Buni glasovat će članovi Temeljnih ogranaka Velika Buna, Šiljakovina i Kozjača. Nadalje, u društvenom domu u Donjoj Lomnici svoj glas za predsjednika stranke dat će Temeljni odbori Donja Lomnica, Gornja Lomnica, Gradići, Lukavec, Markuševec Gudci te Vrhovje.

 

Temeljni odbor Novo Čiče glasuje u vatrogasnom domu u Novom Čiču, a u društvenom domu u Vukovini to će učiniti članovi Temeljnih odbora Okuje, Mraclin, Ogulinec, Buševec, Rakitovec Turopolje, Kuče i Vukovina.

 

U sportskom domu NK Mladost Obrezina u Šćitarjevu glasovat će članovi Temeljnog odbora Šćitarjevo, Selnica, Lekneno i Strmec, a članovi iz Velike Mlake, Mičevca i Kosnice na glasovanje će u Veliku Mlaku.

HDZ Izbori 2016 (3)