Prijava

Vaša prijava

Državno natjecanje u oranju i gospodarski sajam za vikend u Velikoj Gorici


Velika Gorica će 27. i 28. kolovoza biti domaćin 14. Državnog natjecanja u oranju i 5. Državnog natjecanja u oranju konjima u poslovnoj zoni Meridijan 16. U sklopu natjecanja organiziran je veliki gospodarski sajam te kulturno-umjetnički program uz zabavne sadržaje i gastro ponudu velikogoričkog kraja.

 

Natjecanje će u subotu na Trgu Stjepana Radića u Velikoj Gorici otvoriti povorka traktora, dok je sam početak natjecanja i otvaranje Gospodarskog sajma u poslovnoj zoni Meridian 16 u 11 sati. U popodnevnim satima, točnije u 15,30 sati, počinje kultrno-umjetnički, a od 18 sati i zabavni program.

 

Dan kasnije, nedjelja 28. kolovoza, također je rezerviran za cjelodnevni Gospodarski sajam, a od 12 sati počinje i natjecanje u vuči klada. U vožnji traktora natjecat će se i žene, i to u 15 sati, a popodne je opet rezervirano za kulturno-umjetnički i zabavni program.

 

Tijekom oba dana za posjetitelje je organiziran besplatan prijevoz s autobusnog kolodvora Velika Gorica. Autobusi će iz Gorice voziti oba dana u 10, 14 i 17,30 sati, a u subotu još i u 20,30 sati. Povratak autobusom iz poslovne zone Meridijan 16 je u 13, 17 i 20 sati, a u subotu još i u ponoć.