Prijava

Vaša prijava

FOTO Narodna koalicija: “Zadovoljni možemo biti samo ako nakon 11. rujna budemo sastavljali Vladu”


Oko 300 članova Narodne koalicije, koju čine SDP, HNS i HSU, večeras se družilo na izletištu Odranski ribič u Čičkoj Poljani. Još jednom su poslali poruku, a to je kako na izborima 11. rujna mogu biti zadovoljni samo pobjedom.

 

“Situacija je napeta i ništa ne može pasti s neba. Svaki glas treba zaraditi. Mi ne spadamo u one koji po položajnoj renti mogu spavati i imati veliki postotak. Nakon ovog eksperimenta koji smo imali ove godine i koja nas je vratio 15 godina unatrag, mora se izabrati stabilna, čvrsta i odgovorna vlast koja donosi odluke”, poručio je Goran Beus Richemberg i pozvao članove koalicije da se najviše posvete glasovima onih koji su još neodlučni.

 

“HSU je zainteresiran za međugeneracijsku sigurnost, za stabilne mirovine i budućnost onih koji danas rade. HSS ovoj koaliciji donosi tradicijski pečat i želju da promijeni prilike u jednoj od najvažnijih gospodarskih grana, a to je poljoprivreda. HNS donosi sol liberalizma, ugrađuje garanciju kad je riječ o ljudskim, građanskim pravima, pravima i slobodama poduzetništva i borbu protiv svih ekstremizama”, objasnio je HNS-ov Beus Richemberg te riječ dao Mirandu Mrsiću da kaže što u koaliciju donosi SDP.

 

“Jedinstvo ove četiri stranke nije patvoreno, nije orno. Ovo jedinstvo će donijeti da Hrvatska krene sigurnim smjerom i da se živi bolje. Pokušali su nas na razne načine razjediniti. Hrvatsku vole razjediniti, ali mi se ne damo. Ne damo se jer moramo nešto ostaviti našoj djeci, našim unucima jer Hrvatska je lijepa zemlja u kojoj se može raditi i zarađivati te uživati lijepu starost”, poručio je nositelj liste VI izborne jedinice Mirando Mrsić.

 

Galerija fotografija