Prijava

Vaša prijava

Velikogorički proizvođači predstavili se na Danima hrvatskih tržnica


Glavni zagrebački trg danas je u potpunosti bio jedna velika tržnica. Od jutra ste tamo mogli po izuzetno niskim cijenama nabaviti isključivo domaće i izvorne hrvatske poljoprivredne proizvode.

 

Riječ je zapravo o petim jubilarnim Danima hrvatskih tržnica. Jučer je tako održana Svečana sjednica Udruge hrvatskih tržnica u Tribini Grada Zagreba, a danas Sajam proizvoda hrvatskih tržnica.

 

Svoje proizvode predstavilo je 76 izlagača iz cijele Hrvatske, a među njima i tri s područja Velike Gorice (OPG Brozović, OPG Macenić i OPG Oulovsky).

 

„Obzirom da je preko stotinjak tisuća ljudi danas prošlo kroz Trg, a na svakom štandu osim reklame OPG-a može se vidjeti i s koje tržnice proizvođači dolaze, ovaj događaj puno pridonosi  našoj goričkoj tržnici, ali i našim izlagačima koji su se danas ovdje predstavili.“ – rekao je voditelj goričke tržnice Krunoslav Češković.

 

Ukoliko danas niste stigli po domaće proizvode na zagrebački Jelačić plac, podsjećamo da ih svakodnevno možete kupiti na tržnici u Velikoj Gorici koja je odnedavno proširila svoju ponudu otvorenjem  mesnice, pekare i mini mljekare.