Prijava

Vaša prijava

Mladi sutra dobivaju svoje mjesto za druženje i zabavu


Gorički klub mladih sutra u 14 sati napokon otvara vrata u Domu kulture Galženica, a mladima će ponuditi prostor koji pruža prijateljsko, otvoreno i podržavajuće okruženje, bez obzira na njihove interese ili iskustva. Mladi će u klubu moći provoditi slobodno vrijeme u organiziranim sadržajima i raznim zabavnim, edukativnim, inovativnim i kulturnim aktivnostima. U Goričkom klubu mladih, mladi će moći potražiti savjet, informaciju ili jednostavno miran ali i zabavan prostor za sebe.

 

“Aktivnosti će osmišljavati tim aktivnih mladih ljudi s iskustvom u projektima i djelovanju za i s mladima u suradnji s Gradom Velikom Goricom. Program Goričkog kluba mladih ponudit će razne aktivnosti poput kreativnih i glazbenih radionica, volonterskih instrukcija, debatnog kluba, večeri poezija, filmskih večeri, raznih izložbi, koncerata, turnira u društvenim igrama, lan turnira, turnira u playstation–u i ostale aktivnosti za mlade, a bit će tu i ‘chill zona’ u kojoj će mladi moći čitati knjige, surfati internetom ili jednostavno pričekati autobus kojim će se vratiti kući”, kažu iz Grada Velike Gorice.

 

U 2015. godini provedeno je Istraživanje potreba i problema mladih Grada Velike Gorice u kojem je u području slobodnog vremena mladih i područja kulture mladih bilo vidljivo kako 67.5 posto mladih u Velikoj Gorici smatra otvorenje kluba za mlade vrlo bitnim i potrebnim. Gorički klub mladih nastao je iz Programa za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. do 2018. godine te odgovara utvrđenim potrebama mladih u Velikoj Gorici.

 

Nakon službenog otvaranja Goričkog kluba u Galženici, večer će mladi moći provesti uz bend Pravila igre koji tim povodom dolazi u Club 100. Ulaz je besplatan, a koncert počinje u 20 sati.

 

U četvrtak i petak, novootvoreni klub imat će otvorena vrata za mlade, a iz Grada pozivaju zainteresirane da dođu vidjeti kako klub izgleda te se uključe u njegov rad.