Prijava

Vaša prijava

Na Zimskom kupu DVD-a Staro Čiče pripremali se za ljetna natjecanja


Pobjednici 4. Zimskog kupa u brzom spajanju usisnog voda su ženska A ekipa DVD-a Kašina, muška A ekipa DVD-a Razljev, muška B ekipa DVD-a Ribnica te ženska B ekipa DVD-a Turopolje.

 

“Cilj je druženje u zimskom periodu. Ne može se vani vježbati i natjecati, pa se okupimo u dvorani na ovakvim zimskim kupovima. Cilj natjecanja je brzo spajanje usisnog voda jer dvorane nemaju dovoljno mjesta da se razvuče cijela staza. Okupimo svake godine od 35 do 40 ekipa, a što nas je više to je zabavnije”, rekao je Marijan Matejić, predsjednik DVD-a Staro Čiče koje je organiziralo natjecanje.

 

Osim vatrogasnih društava članova Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice, na natjecanju u osnovnoj školi Vukovina sudjelovale su i ekipe iz Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

 

“Većina ekipa puno vježba, ali mnogo njih ne gleda greške koje rade. Zato su ovakva natjecanja jako dobra da se malo preispitaju i da vide da li to dobro rade te se pripreme za ljetna natjecanja“, objasnila je Marijana Plodinec, sutkinja i članica DVD-a Staro Čiče.

 

Galerija fotografija