Prijava

Vaša prijava

Crometeo: Vikend donosi kraj proljetnog vremena, od ponedjeljka zimske temperature


Subotu će obilježiti promjenjivo i malo svježije vrijeme. Uz dosta oblaka povremeno se očekuje slaba kiša. Vjetar većinom slab sjeveroistočni. Temperatura zraka će malo pasti, ali i dalje će biti u plusu pa nema opasnosti od zimskih uvjeta. Jutarnje temperature od 2 do 7, a dnevne vrijednosti se očekuju između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva.

 

Sutra dosta oblaka, moguća je i slaba kiša, a uz sjeverni vjetar temperatura zraka bi cijeli dan mogla biti između 5 i 10 Celzijevih stupnjeva. Dakle, nakon nekoliko proljetnih dana vraćaju nam se jesenski vremenski uvjeti.

 

Novi radni tjedan nastavlja s padom temperature. U ponedjeljak većinom suho i djelomično sunčano, samo ponegdje još uz malu mogućnost za slabe oborine. Zapuhat će umjeren i pojačan sjeverni vjetar pa će temperatura zraka biti sve niža. Moglo bi se dogoditi da jutro bude toplije nego popodne jer će nam hladan zrak dolaziti tijekom dana pa neće biti uobičajenog porasta temperature. Do večeri bi temperatura mogla pasti malo ispod nule, a uz vjetar će se činiti dodatno hladnije.

 

U utorak i srijedu pretežno sunčano i suho, ali hladno zimsko vrijeme. Temperatura zraka bi u noćnim i jutarnjim satima trebala otići u minus, a dnevna će biti samo malo iznad nule. To će biti zdravo, ali oštro hladno vrijeme. Čini se da nema oborina, samim time zasad nema najave snijega, najavio je Kristijan Božarov iz Crometea.

 


VIDEO Građani znaju najbolje