Prijava

Vaša prijava

Osnovna škola Nikole Hribara slavi 33. rođendan


Osnovna škola Nikole Hribara slavi 33. rođendan, a u povodu toga učenici, učitelji i profesori pripremili su tri priredbe te nekoliko izložbi. “Čarolijom kroz godišnja doba” prva je priredba na rasporedu, a u njoj sudjeluju učenici od 1. do 4. razreda područnih škola Donja Lomnica i Gradići. Što su djeca uvježbala pokazat će sutra u 18 sati. U četvrtak svoju priredbu ima prva smjena matične škole, a program “Dani i godine” izvest će u 17 sati, dok je u 19 sati priredba druge smjene pod nazivom “Prođe godina ova…“.

 

“Već nekoliko godina dan škole obilježavamo nekoliko dana, a to su prave priredbe za učenike i roditelje. Dvorana na svakoj od priredbi bude puna, a u nju stane 500 do 600 ljudi. Nakon ove 33 godine, imamo jako puno roditelja koji su išli u ovu školu tako da vide što se tih godina promijenili i kako to ide dalje te im je jako drago da dođu na sva događanja škole”, rekao je ravnatelj Zdenko Ilečić.

 

Osim priredbi, u školi su postavljene izložbe “Godišnja doba”, “Mladi zadrugari“, “Moj najdraži događaj iz knjige”, “Voda svuda oko nas”, “Umjetnik da mi je biti” i “Godišnja doba u pjesmama”, a 6. prosinca u 19 sati škola organizira večer poezije. Dan kasnije, također u 19 sati, učenici, roditelji i učitelji družit će se na večeri matematike.