Prijava

Vaša prijava

Velikogoričani pokrenuli humanitarnu akciju ‘Poklonimo Božić’


Na inicijativu nekoliko sugrađana pokrenut je projekt ‘Poklonimo Božić‘, čiji je cilj pomoći obiteljima ili samcima kojima je pomoć potrebna. Uključiti se mogu svi jer akcija nije zamišljena kao uplata novca već osobna pomoć, poput odlaska u kupnju za osobu koja to nije u stanju sama učiniti.

 

“Ako ljudi poznaju nekoga kome je potreban bilo koji oblik pomoći, neka to prijave na broj telefona 095 7481 620 ili putem e-maila poklonimobozic@gmail.com. Pomoći može svatko, na način da nekome ode po namirnice ili počisti stan“, ispričala nam je Ana Marija Vekić, jedna od voditelja projekta.

 

Kako možete pomoći?

 

Prijavite se i navedite što možete pružiti: neku konkretnu uslugu, učiniti dobro djelo ili osigurati materijalno dobro. Organizatori će vas povezati s ljudima koji trebaju vašu pomoć.

 

“Možete ispeći kolače za nekoga, osigurati poklone za djecu obitelji slabijeg imovinskog statusa, zajednički otići u nabavu božićnih namirnica s osobom ili obitelji u potrebi i podmiriti trošak, pozvati nekoga k sebi na božićni ručak ili platiti račun za režije”, kaže Ana Peternac Bučan, također jedna od voditelja projekta koji će trajati do Božića.

 


POSJET VELEPOSLANSTVU IRSKE