Prijava

Vaša prijava

Miljenko Jurenić ponovno izabran za prvog čovjeka DVD-a Kobilić


Izborna izvještajna godišnja skupština DVD-a Kobilić održana je u Društvenim domu u subotu, 11. veljače. Nakon što su razriješeni dužnosnici i tijela koja upravljaju Društvom, jednoglasno su izabrani novi. Funkciju predsjednika će u četverogodišnjem mandatu (2017.-2021.) obnašati Miljenko Jurenić, a zapovjednik je Davor Vitez. U Upravni odbor od 9 članova ulaze po funkciji predsjednik i zapovjednik, a ostali članovi su: Franjo Trupčević, Nikola Kadabec, Goran Saraga, Stjepan Vitez, Ivica Vitez, Vedran Trupčević i Ivan Draganić. Nadzorni odbor čine Vera Šebrek, predsjednica i članovi Ante Marić i Tihomir Antolović.

Na skupštini je bio nazočan i Dalibor Mrakovčić, predsjednik Zajednice DVD-a Grada Velike Gorice, koji je izrazio zadovoljstvo što je DVD Kobilić u proteklom razdoblju svoje redove osnažio s mladim snagama – tko ima organiziranu mladež ne treba strahovati za budućnost. Pohvalne riječi vatrogascima i njihovim gostima uputili su, između ostalih, Ivan Božić, predsjednik Mjesnog odbora Kobilić te predstavnici mjesnih udruga.

Nakon službenog dijela skupštine uslijedio je domjenak, a za dobru zabavu pobrinuo se svirkom i pjesmom TS Takt, mladi tamburaški sastav iz Mraclina.

Galerija fotografija