Prijava

Vaša prijava

U veljači još više akcija dobrovoljnog darivanja krvi


Gorički Crveni križ u veljači organizira tri akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Prva je već sutra od 9 do 14 sati u Domu kulture Galženica. Drugi dan akcija seli u Policijsku postaju Velika Gorica, a trajat će od 11 do 18 sati. Na kraju, Goričani će krv moći darovati i u srijedu od 11 do 18 sati u Clubu 100.

“Nadamo se kako će se Velikogoričani odazvati u velikom broju, kako je to bilo i do sada. Upravo zbog velikog interesa smo i uveli treći dan, kako bi svi koji žele humano djelovati i pomoći nam da prikupimo što više tih dragocjenih kapljica, mogli doći”, rekla je Mirjana Lučić iz Gradskog društva Crvenog križa i podsjetila kako darovati mogu svi zdravi građani, a na akciju trebaju doći siti.

“Darivateljima uvijek damo mali poklončić i gablec. Sad smo proširili našu ponudu, pa osim pizza i nekih klasičnih jela imamo i ćevape. Mislim da su svi zadovoljni time, a svatko tko želi može dobiti i jednu kartu za kino prilikom kupnje kino ulaznice u Pučkom otvorenom učilištu. Ta akcija nam jako dobro ide i nastavit ćemo ju i dalje”, objasnila je Lučić.