Prijava

Vaša prijava

Tragično preminuo Marijan Matejić, predsjednik Mjesnog odbora i DVD-a Staro Čiče


Velikogorički profesionalni i dobrovoljni vatrogasci te mještani Starog Čiča šokirani su tragičnom smrću svog kolege i predsjednika Mjesnog odbora Marijana Matejića (65). Sinoć je na Skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Čiče Matejić ponovo izabran za predsjednika DVD-a, a danas stiže tužna vijest kako je jutros počinio samoubojstvo.

Među mnogima koji su ga poznavali, u nevjerici je i predsjednik goričke Vatrogasne zajednice Dalibor Mrakovčić. Kaže kako će biti zapamćen kao čovjek koji je puno doprinio za vatrogastvo i svoje mjesto.

“Matejić je posljednje dvije godine bio član Upravnog odbora Vatrogasne zajednice Grada. U svom je DVD-u puno toga pokrenuo i izvukao ga iz krize. Prošle godine je odradio i proslavu 90-te obljetnice društva, povodom čega su nabavili pick-up vozilo. Zaslužan je, među ostalim, i za uređenje društvenog doma i poligona za vatrogasna natjecanja na kojima su bili uspješni”, priča nam Mrakovčić.

Ulasku u drugi Matejićev mandat za prvog čovjeka DVD-a Staro Čiče, sinoć su na Skupštini svjedočili kandidati za goričkog gradonačelnika – aktualni Dražen Barišić, Goran Beus Richembergh te Aleksandar Horvat.

Posljednji ispraćaj Marijana Matejića bit će u utorak, 7. ožujka, u 15 sati na mjesnom groblju Vukovina.


-25 košarkaša u Šibeniku